Dierentolk

In gesprek met uw dier

Heeft u vragen die u graag aan uw dier zou willen stellen? Of zou u willen weten waar bepaalde gedragingen vandaan komen en hoe u uw dier hier het beste mee kunt helpen? Misschien is dan een consultgesprek met uw dier iets voor u. Nadat ik de opleiding tot dierentolk bij de Zomerhof (van Mieke Zomer) heb gevolgd, heb ik eerst de tijd genomen om het communiceren met dieren te oefenen. Inmiddels heb ik voldoende ervaring opgedaan om een gesprek met een dier als consult aan te bieden.

Hoe werkt het

Vooraf overleg ik vrijblijvend met u of de vragen die u heeft geschikt zijn voor een gesprek met uw dier. Voor een consultgesprek heb ik een foto nodig van uw dier, waar alleen het dier op staat. Dus ook geen uitsnede van een foto waar op het origineel andere mensen of dieren op staan of uw dier aan een lijn die wordt vastgehouden door een mens, dat kan de informatie vertroebelen.Daarnaast heb ik zijn of haar naam, troetelnaam en de naam van de mensen, nodig, de geboortedatum en woonplaats Verder wil ik juist zo weinig mogelijk informatie zodat ik geheel open en ‘blanco’ het gesprek in kan gaan.

In een gesprek met uw dier leg ik een meditatieve verbinding. Afhankelijk van of uw dier gemakkelijk open staat voor communicatie met mij en de manier waarop uw dier communiceert, kan hij of zij me dingen laten zien, horen of voelen. Ook kan ik het dier aanwijzingen geven of iets uitleggen. Dit alles is ook afhankelijk van hoe toegankelijk uw dier is, wat hij of zij me laat zien en het verloop van het gesprek.

Vooraf zal ik eerst bij mijzelf een bodycheck doen. Als ik bijvoorbeeld voor het gesprek geen rugpijn heb maar dat komt in het gesprek wel naar boven dat kan dat iets van het dier zijn. Daarom is het voor mij heel belangrijk dat ik van te voren goed voel hoe mijn mentale en lichamelijk welbevinden is. Daarna sluit in mijn ogen leg ik mijn hand op de foto en daal ik af naar mijn meditatieve ‘ruimte’ waar ik verbinding ga leggen met uw dier.

Wanneer ik met uw dier gesproken heb, geef ik aan u telefonisch een terugkoppeling zodat we hier samen over in gesprek kunnen en u eventueel vragen kunt stellen.

Combinatie met bachbloesemtherapie

Een gesprek met uw dier kan een mooie aanvulling zijn in de behandeling met Bachbloesemdruppels, maar dit is geen must.