Hoe werkt een consult?

Wanneer u zich afvraagt of u of uw dier mogelijk baat zou kunnen hebben bij een Bach Bloesemremedie kunt u altijd vrijblijvend en gratis contact met mij opnemen, zodat we dit kunnen bespreken.

Wanneer blijkt dat u of uw dier mogelijk baat heeft bij een Bach Bloesemremedie, maken we een afspraak voor een telefonisch consult. Ik bel u, zodat u geen telefoonkosten hoeft te maken.

Een consultgesprek duurt ongeveer een uur. In dit gesprek stel ik u allerlei vragen. Deze vragen gaan over de klacht van u of uw dier, bijvoorbeeld angst voor harde geluiden, zijn reactie op bepaalde situaties, zijn geschiedenis, de omstandigheden in de roedel en het gezin, enzovoorts. De Bach Bloesemremedie is niet samengesteld op basis van uitsluitend de klacht (angst voor harde geluiden) maar op zijn totale persoonlijkheid, geschiedenis en actuele omstandigheden. Ook vraag ik u een foto van uw dier aan mij te sturen via email of Whatsapp.

Na dit gesprek maak ik uit 38 verschillende Bach Bloesemremedies een keuze voor de samenstelling van een Bach Bloesemremedie voor u of uw dier. U ontvangt deze per pakketpost. Per email ontvangt u de bijsluiter met aanwijzingen over het gebruik van de Bach Bloesemremedie. Ook de factuur ontvangt u per email.

Wanneer u vragen heeft gedurende de behandelperiode, kunt u altijd contact met mij opnemen. Ook zal ik tussentijds contact met u opnemen om te horen hoe de behandeling verloopt en advies te geven wanneer de Bach Bloesemremedie stapsgewijs afgebouwd kan worden.

Een flesje met een voor uw dier samengestelde Bach Bloesemremedie is 4 weken houdbaar. Afhankelijk van de situatie kan de behandeling gestopt worden, of is verlenging of wijziging van de Bach Bloesemremedie nodig.