Samenwerking

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 2011 hebben wij onze eerste hond uit Spanje geadopteerd. Bello heet hij; een geweldige galgo/greyhoud mix. Een jaar later is ook Isis vanuit Sevilla naar Nederland gekomen. Musa en Faye komen oorspronkelijk ook uit Spanje en zijn vanuit een Nederlands gezin herplaatst bij ons.

Sinds de adoptie van Bello heb ik zelf ook vrijwilligerswerk voor stichtingen gedaan. Daardoor mij meer kunnen verdiepen in de zichtbare en onzichtbare littekens die deze dieren bij zich dragen. Ook heb ik veel vrijwilligers, shelters en stichtingen leren kennen.

Vrijwilligers in Spanje en Nederland doen alles wat in hun vermogen ligt om zoveel mogelijk honden te redden van verhongering, verwondingen en trauma. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk honden een ‘gouden mandje’ te laten vinden op een veilige plek waar zij de liefdevolle aandacht en zorg krijgen die elk dier verdient.

Daarnaast werk ik met deze stichtingen samen. Zelf ervaar ik in het dagelijks leven wat Bachbloesemtherapie voor mijn honden betekent. Ik mag soms pleeg- en adoptiehonden behandelen, zodat hun trauma’s en angsten wat verlicht kunnen worden. Ik heb zoveel respect voor de vrijwilligers die dit zware en dankbare werk doen! Daarom breng ik graag deze stichtingen waar ik mee samenwerk onder uw aandacht. Neem eens een kijkje op de websites: